MODEL CALL GRAVID

Jag söker en gravid för gravidfotografering i Göteborg med omnejd. Detta ingår:

– Fotografering ca 1-2 h
– Lån av kläder
– 5 st bilder från fotograferingen, högupplösta och levererade i lyxigt galleri. Möjlighet att köpa till alla bilder för 1500 kr.

Jag vill köra höstiga fotograferingar, så du bör kunna vara tillgänglig på relativt kort varsel (vi får gå efter väderprognosen) i Göteborgs-området. 

Jag letar efter dig som:
– Är synligt gravid (vecka spelar mindre roll)
– Kan fotograferas under oktober och/eller november
-Är bekväm med helt avklädda bilder (på ett smakfullt sätt, förstås – se gärna mina tidigare bilder på gravida)
– Är bekväm framför kameran
– Är okej med att jag använder bilderna i mina sociala medier
– Tycker om min bildstil och det jag gör

Bilderna du får, får du använda fritt till privat bruk, men uppge gärna mitt namn i samband med publicering av bilden (ex ”Foto: Rebecca Erkenstam” eller ”foto: Lajke Photography”). Bilderna får ej redigeras, vilket inkluderar användning av filter på bilderna. Det går dock bra att beskära bilden vid publicering på Instagram och liknande.

Djur är välkomna – skriv gärna i infon nedanför isåfall. Bonus om du har eller har möjlighet att låna något ovanligare djur som kan tänkas vilja vara med på bild. Om du vill ha partner/syskon med på några av bilderna går det bra. 

Det finns också möjlighet att köpa till Fine Art print via mig efter fotograferingen om du önskar det

TACK FÖR DIN ANSÖKAN! SÅ KUL ATT DU VILL FOTOGRAFERAS AV MIG.

Jag kommer läsa igenom alla ansökningar och höra av mig under slutet av vecka 41.