Stardust

If you came to me with a face I have not seen, with a voice I have never heard, I would still know you. Even if centuries separated us, I would still feel you. Somewhere between the sand and the stardust, through every collapse and creation, there is a pulse that echoes of you and I.


When we leave this world, we give up all our possessions and our memories. Love is the only thing we take with us. It is all we carry from one life to the next.”

― Lang Leav, Memories

Maja_Martin-30
HöstEliasOchLouise_små-20

För att minnas

Anledningarna till att boka en parfotografering kan vara många. Ni kanske är nyförlovade, kanske firar ni en årsdag? Eller så är ni bara så förbaskat kära att ni vill minnas den känskan förevigt. För det är just det jag ger er – en bild att lägga känslan i, och plocka fram när ni vill minnas den. 

Maja_Martin-21

Skapa en tradition

En fantastisk sak med att vara vuxen är att kunna skapa egna traditioner. Ni har säkert flera! Jag och min man går alltid ut och äter för att fira vår årsdag, och så ger vi varann bröllopspresenter med tema varje årsdag.

En fotografering på er årsdag kan vara er nya tradition. 

Louise&Elias-34

För framtiden

Tänk att få sitta med dina barn, eller barnbarn, och bläddra i albumet med bilderna från er fotografering. Få berätta om tiden som var, hur ni hade det. Eller för den delen sitta där tillsammans om 50 år och bläddra, och minnas känslan som om det var igår. Det värdefullaste som finns.

Foto: Natalie Greppi      

VÄLKOMMEN HIT

Jag heter Rebecca och du har antagligen hittat hit för att du är nyfiken på mitt fotograferande. Jag är uppvuxen i storm och salt, i Göteborgs norra skärgård. Jag har fotograferat sen jag var 12 år, och verkar inte kunna sluta.

Skicka en bokningsförfrågan

TILLGÄNGLIGA TIDER 2021
2 tider kvar
TILLGÄNGLIGA TIDER 2022
5 tider kvar

OM MIG

Standardfrågan på alla arbetsintervjuer – vem är du? Vad vill du säga om dig själv?

Jag vet inte hur du känner för den frågan, men jag skulle behöva långt mycket mer tid än en arbetsintervju för att svara på det. Till yrket är jag läkare – det har jag valt för att jag älskar att jobba med människor, och den kontakten och inblicken man kan få i en annan människas liv är så värdefull. Det är lite samma anledning till att jag älskar att fotografera. Ett foto är så mycket mer än bara en bild på något – det är ett minne, en känsla, en sekund fångad för alltid. 

Jag är också mamma till två härliga barn, Freya och Saga, och gift med en man jag hängt ihop med sen jag var 16 år. Ofta kollar jag på bilder på oss tillsammans. Känslorna från bilderna tar mig tillbaka till just där och då. Precis de känslorna jag får av mina bilder, vill jag ge till er.

Jag och min Mattias

Bröllopsfotograf som är glad och tittar in i kameran, på en äng

FRÅGOR & SVAR

VANLIGA FRÅGOR

Vänta inte. Det är så lätt att skjuta upp en fotografering som inte ska dokumentera ett visst event, som ett bröllop. En parfotografering går ju att göra ”när som helst”. Men där ni är idag, kommer ni inte vara igen. Om bara ett år, eller till och med ett par månader, har ni vuxit tillsammans och relationen utvecklas hela tiden. 

Ta mitt tips och skapa en tradition! 

Ombokning är kostnadsfritt, men med reservation att jag redan är bokad/upptagen vissa datum och det går således inte välja helt fritt. Ombokad fotografering ska ske inom 6 månader från ordinarie datum.

I samband med bokning betalar du bokningsavgift på 30%, som sedan dras av på slutfakturan. När den är betald är jag bokad för dig det datumet vi bestämt. Om du avbokar fotograferingen efter den är betald, återbetalas den inte. 

Om jag behöver avboka pga allvarlig sjukdom, eller om jag av någon anledning ej kan leverera bilderna återbetalas hela beloppet inklusive bokningsavgift.

Inom 2 veckor från fotograferingen, men oftast är jag snabbare än så!

 

Reseersättning ingår i priset i Västra Götaland och Halland. Annars tar jag 18,50 kr/mil. 

Såklart ses vi inte om någon av oss har symptom på Covid-19. I övrigt håller vi avstånd från varann, och fotograferingen sker utomhus. 

Skulle någon av oss få symptom ombokar vi i första hand tiden. En ny fotografering ska ske inom 6 månader, och önskar du istället avboka fotograferingen gäller ordinarie villkor, det vill säga bokningsavgiften återbetalas ej. 

Bilderna du köper får du använda fritt till privat bruk, och gärna uppge mitt namn i samband med publicering av bilden (ex ”Foto: Rebecca Erkenstam” eller ”foto: Lajke Photography”). Detta innebär att du får använda dina bilder fritt för framkallning och användning på internet. Bilderna får ej redigeras, vilket inkluderar användning av filter på bilderna. Det går dock bra att beskära bilden vid publicering på Instagram och liknande. 

Jag kommer använda bilderna i min marknadsföring och i mina sociala medier, om inget annat är överenskommet.

Par/Förlovning

Kärleken i centrum

Här lägger vi en timme på bara er två och det ni har. 

Detta ingår:

4000 kr

Extra bilder

Om ni vill välja till fler bilder än det som ingår i grundpaketet går det såklart bra. Detta kan ni köpa till efter fotograferingen.

Skicka en bokningsförfrågan

TILLGÄNGLIGA TIDER 2021
2 tider kvar
TILLGÄNGLIGA TIDER 2022
5 tider kvar